AED Service Twente - Webshop

AED Service Twente

Webshop > AED toestellen > Cardiac Science Powerheart G5 VolautomaatType: Cardiac Science Powerheart G5 Volautomaat

Prijs: € 1.850,00 + BTW 9% btw = Totaal € 2.016,50

Cardiac Science Powerheart G5
Deze nieuwe Powerheart AED van Cardiac Science combineert een aantal unieke functies die de overlevingskansen van het slachtoffer ten goede komen. De belangrijkste innovatie is de reanimatiehulp-button, hiermee krijgt de hulpverlener real-time informatie over de kwaliteit van de hartmassages en kan daarop zijn handelingen aanpassen. Deze ondersteuning wordt van harte aanbevolen in de laatste reanimatie-richtlijnen van de Europese Reanimatie Raad.

Aangepaste schokafgifte
Deze AED maakt eerste een diagnose van het slachtoffer om vervolgens te bepalen met welke energie een schok effectief kan zijn. Als er meerder schokken noodzakelijk mochten zijn dan zal de Powerheart G5 het energieniveau stapsgewijs verhogen.

RescueCoach
Ook is deze Powerheart AED voorzien van de RescueCoach die de hulpverlener van de juiste instructies voorziet en daarmee zorgt voor een optimale behandeling. Deze instructies worden zowel gesproken als op het display weergegeven zodat deze ook in rumoerige omgevingen zijn te volgen. Daarnaast bevat het scherm basisinformatie over het aantal toegediende schokken en de verstreken tijd.

Halfautomaat en Volautomaat
De Powerheart G5 is er in de versie volautomaat en halfautomaat. Dat wil zeggen dat u bij de volautomaat geen schokknop hoeft in te drukken om een schok toe te dienen. De volautomaat zal zelf een schok toedienen bij een schokwaardig ritme (de stem zal duidelijk aftellen voordat de schok zal worden gegeven). Bij de halfautomaat zal het toestel u vragen de schokknop in te drukken bij een schokwaardig ritme. Het voordeel van de volautomaat is dat deze AED gemakkelijker te bedienen is wanneer u alleen bent of u heeft assistentie van een niet getraind persoon.

Connectiviteit
Snelle dataoverdracht is mogelijk via een USB aansluiting. Behandelende artsen kunnen hiermee snel en eenvoudig over ECG data van de patiënt beschikken.
De Cardiac Science Powerheart G5 AED wordt gebruiksklaar geleverd met:
  • AED reanimatieset
  • AED pictogrammenset (stickers).
  • AED Ophangbeugel
Uitvoering
Uitvoering Volautomaat
Afmetingen (H x B x D) 30 cm x 23 cm x 9 cm
Gewicht 2,5 kilo
Water & stofdichtheid IP 55
Energieniveau schok 95J oplopend tot 354J
Aantal seconden voor schok 10 seconden
Geheugen 90 minuten ECG
Uitleesmogelijkheid USB
Asystolie detectiedrempel 80 µV
Metronoom Ja
Keurmerken CE / FDA
Garantie
AED toestel 7 jaar
Batterij / accu 4 jaar
Soort batterij IntelliSense Lithium
Aantal schokken per batterij 500 (bij 150 VE)
Levensduur/prijs batterij 4 jaar/€ 395,00 exclu. B.T.W.
Levensduur/prijs elektroden 2 jaar/€ 150,00 met CPR-D pads) exclu. B.T.W.
Levensduur/prijs elektroden 2 jaar/€ 52,00 zonder CPR-D pads) exclu. B.T.W.
 

© Stichting Twente Hart Safe.nl 2007 / 2018