AED Service Twente - Webshop

AED Service Twente

Webshop > AED toestellen > Zoll AED Plus VolautomaatType: Zoll AED Plus Volautomaat

Prijs: € 1.495,00 + BTW 9% btw = Totaal € 1.629,55

ZollAED Plus Volautomaat
De ZOLL AED PLUS vol-automaat is identiek aan de ZOLL AED PLUS met als verschil dat de schokknop niet handmatig door de hulpverlener behoeft te worden bedient. Op het moment dat de AED na een zorgvuldige analyse heeft bepaald dat een schok noodzakelijk is zal de AED deze volledig automatisch geven. Hiermee wordt voorkomen dat een aarzelende hulpverlener de schokknop niet zou durven indrukken.

Ontwerp:
Het ontwerp van de Zoll AED PLUS is gericht op eenvoud, hetgeen in noodgevallen erg belangrijk is. De Zoll AED PLUS begeleid de hulpverlener via een combinatie van auditieve en visuele instructies stap voor stap door het hulpverleningsproces.
  • Auditief: Nederlands gesproken instructies
  • Visueel: pictogrammen voorzien van knipperende led-lampjes + een LCD-scherm waarop de verstreken tijd, het aantal toegediende schokken, tekstberichten die horen bij de Nederlands gesproken instructies en de diepte van de CPR-compressie te zien zijn.

Zoll AED Plus is een waterdichte AED die de hulpverlener door middel van gesproken teksten en veel plaatjes door de reanimatie heen helpt. De AED Plus is een veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Deze AED beschikt over uitgebreide reanimatiebegeleiding die de hulpverlener tijdens de reanimatie erg uitgebreide ondersteuning biedt. De Zoll AED Plus wordt geleverd met consumentenbatterijen, een set CPR-D padz elektroden voor volwassenen, een beschermtas en een gebruikershandleiding. â—¦Real CPR Help® technologie-onmiddellijke feedback met betrekking tot diepte en frequentie van de hartdrukmassage zorgt voor een CPR van hoge kwaliteit.
Uitvoering
Uitvoering Volautomaat
Afmetingen (H x B x D) 13 cm x 24 cm x 29 cm
Gewicht 3,1 kilo
Water & stofdichtheid IP 55
Energieniveau schok 120 - 150 - 200 Joules
Aantal seconden voor schok < dan 10 seconden met nieuwe batterijen
Uitleesmogelijkheid IrDA-poort
Asystolie detectiedrempel 100 µV
Metronoom Ja
Keurmerken CE / FDA
Garantie
AED toestel 7 jaar
Batterij / accu ---
Soort batterij 10 stuks Lithium 3Volt
Aantal schokken per batterij 300
Levensduur/prijs batterij 5 jaar / € 75,00 exclu. B.T.W.
Levensduur/prijs elektroden 5 jaar / € 139,00 (met CPR-D) exclu. B.T.W.
Levensduur/prijs elektroden 5 jaar / € 45,- (zonder CPR-D) exclu. B.T.W.
 

© Stichting Twente Hart Safe.nl 2007 / 2018